У початок

Підприємства, що перейшли в управління Міноборони, працюватимуть у режимі 24/7 – Шмигаль

П'ять стратегічних підприємств – «Укрнафта», «Укртатнафта», «АвтоКрАЗ», «Мотор-Січ» і «Запоріжтрансформатор» – працюватимуть у режимі 24/7 на задоволення оборонних потреб держави, сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на брифінгу в Києві у понеділок, передає «Інтерфакс-Україна».

«Акції п'яти підприємств – «Укрнафти», «Укртатнафти», КРАЗу, «Мотор-Січі» і «Запоріжтрансформатора» – стали військовим майном й перейшли в управління Міністерства оборони. Станом на сьогодні акції примусово відчужені у власність держави. Це відбулося виключно відповідно до норм чинного законодавства», – сказав він.

За словами Шмигаля, «ці п'ять підприємств повинні забезпечувати повною мірою оборонні потреби нашої держави у воєнний час. Підприємства стратегічно важливі, постачають продукцію, яка критично необхідна для потреб нашої армії».

«Вони мають працювати 24/7 для потреб нашої держави», – наголосив він.

«Ті, хто працює, продовжать працювати, буде більше замовлень і гарантій від держави. Роботу тих, які не працювали на сьогоднішній день, буде відновлено, трудові колективи повертатимуться до роботи. Потенціал їх використовуватиметься повністю», – заявив прем'єр.

Як повідомлялося, Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) рішенням від 6 листопада врегулювала питання депозитарного обліку депозитарних операцій із примусового відчуження у власність держави акцій, емітентами яких є ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта», АТ «Мотор Січ», ПрАТ «АвтоКрАЗ» і ПрАТ «Запоріжтрансформатор».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти