У початок

Ovis підписав партнерські угоди з WOG і U.GO

Мережа АЗК Ovis підписала партнерські угоди з мережами WOG і U.GO, завдяки яким корпоративні клієнти компанії зможуть отоварювати талони або смарт-картки на пальне на АЗК мереж-партнерів. Про це повідомляється на сторінці Ovis у Facebook.

«Пропонуємо гнучкі умови для корпоративних клієнтів: обирайте зручні талони або гривневі картки на бензин, газ чи дизельне пальне й заправляйтесь не лише на Ovis, але й у мережах-партнерах», – йдеться у повідомленні.

Як пояснив у коментарі enkorr директор мережі Ovis Руслан Смирнов, йдеться про міжемітентські договори з мережею U.GO – на використання талонів і з мережею WOG – на використання паливних карток. «Йдеться про можливість заправитися за нашими талонами на автозаправних станціях U.GO і навпаки – за їхніми на наших, а на АЗК WOG можна розраховуватись нашими гривневими смарт-картками, про що ми окремо повідомили у соцмережах», – пояснив Руслан Смирнов.

Зі слів Смирнова, ці договори безстрокові, причому планується, що партнерство з компанією WOG буде розширюватись.

«Наразі ми відновлюємо свої станції, які постраждали від воєнних дій, на Харківщині, а в планах – нові станції в інших областях, можливо, це буде у Дніпропетровській чи Київській областях, тоді повернемось до питання двобічного партнерства з WOG, щоб не тільки наші картки працювали на їхніх АЗК, а й навпаки», – підсумував очільник Ovis.

Як повідомляв enkorr раніше, перший автозаправний комплекс харківської мережі «Овіс» почав працювати у Калинівці Київської області.

Наше видання також повідомляло, що керівник «Овісу» паралельно почав будувати власну мережу АЗС – SVR.

Довідка enkorr

Мережу АЗС «Овіс» було засновано 2003 року. Понад 10 років компанія – офіційний імпортер пального Orlen і ексклюзивний представник литовського виробника Orlen Lietuva.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти