У початок

Керівник «Овіса» паралельно почав будувати власну мережу АЗС

Нова локальна мережа АЗС – SVR, якою керує директор мережі «Овіс» Руслан Смирнов, планує найближчим часом відкрити дві нові автозаправні станції у Харкові. Про це enkorr повідомив сам Смирнов.

«Відразу хочу сказати, що SVR – абсолютно окрема компанія, вона не має жодного стосунку до «Овісу», там зовсім інші кінцеві бенефіціари, хіба що я як керівник – спільний, вони розвиватимуться паралельно… На сьогодні нова компанія тільки стає мережею – поки працює єдина наша заправка, у місті Миргороді на Полтавщині, яку було відкрито торік у грудні, – пояснив Смирнов у коментарі enkorr, – проте у найближчих планах – ще дві станції, цього разу в Харкові, причому одна з них буде лише газовою, а друга – газ/бензин».

З його слів, мережею оперує ТОВ «Петроль ПРО». За даними «Опендатабот», компанію зареєстровано 2018 року в Миргороді. У вересні 2022 року власником підприємства став Руслан Смирнов, а до цього воно належало В’ячеславу Тощеву.

Смирнов розповів, що АЗС у Миргороді працює успішно, окрім газу й усіх видів бензину, там є магазин.

«Торгуємо пальним, беремо його у нашої гуртової компанії «Овіс трейду». Це імпорт з Литви, з Європи, а також у нас є контракти з «Укрнафтою». Співпрацюємо і з локальними операторами паливного ринку», – сказав він, додавши, що будівництво автозаправних станцій у Харкові розпочнеться, щойно буде вирішено питання з орендою, яке наразі перебуває на стадії перемовин. А відкрити нові станції планують за два місяці.

Як зазначили в компанії, загалом концепція цієї мережі передбачає розташування нових АЗС переважно у Полтавській області.

«Йдеться фактично про полтавського локального оператора, – каже Руслан Смирнов. – Ідея його створення з’явилась після того, як ми проаналізували Полтавщину на предмет наявності там АЗС. З’ясувалося, що в області дуже багато чималих населених пунктів не мають власних станцій або мають якогось монополіста, що дуже незручно споживачам».

Тому, пояснив він, було вирішено створити мережу, яка буде присутня не тільки у містах і містечках, а й навіть у селищах. «Це дасть змогу охопити цим видом послуг місцеві ОТГ, і тим же сільським школам чи невеликими фермерським господарствам не доведеться виїжджати на траси національного значення за 50-60 км, вони отримають змогу заправлятись і обслуговуватись усередині своєї громади», – підсумував Руслан Смирнов.  

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти