У початок

Перший АЗК «Овіс» запрацював на Київщині

Автозаправний комплекс харківської мережі «Овіс» почав працювати у Калинівці Київської області. Про це enkorr повідомив власник мережі Руслан Смирнов.

«Розпочав роботу наш перший автозаправний комплекс у Київській області. Це насправді невеличка АЗС, куплена у власність, там продається 4 види пального – А-95 ACTIVE, А-95, А-92, ДП – і газ, працює мінімаркет з автотоварами, кав’ярня, тобто обладнано все так, як на типовій нашій станції», – повідомив Руслан Смирнов.

Нову станцію розташовано в селищі Калинівці Фастівського району на вулиці Залізничній, 98.

Як зазначив Смирнов, пальне, яке продається як на цій станції, так і на решті АЗС мережі, – їде в Україну з Європи, переважно це Литва.

Руслан Смирнов також повідомив enkorr, що ця станція на Київщині – тільки перша ластівка, за якою будуть й інші.

«Чи ще плануємо створювати станції на Київщині? Так, плануємо», – сказав він, пояснивши, що теперішня логістика, поки йде з Литви, Ovis повністю задовольняє, але «ми сподіваємось на перемогу України. І коли пальне поїде залізничним транспортом, то певні проблеми з логістикою будуть виникати, тож везти його через дві області на 1 АЗС не дуже доречно з погляду економіки».

Тож, як зазначив очільник Ovis, наразі компанія розглядає варіанти, де можна буде розташувати ще 3-4 свої станції. «Йдеться передусім про одеський напрямок, у самому Києві – ні, можливо, ще житомирський», – уточнив Смирнов.

Що ж до цієї станції, то дані в мобільному додатку вже оновлено, можна заїжджати й заправлятися.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти