У початок

Цього тижня запрацюють ще 2 АЗС Prime

Уже цього тижня відкриються для клієнтів 2 автозаправні станції (АЗС) мережі Prime у рамках проєкту компанії – «АЗС біля кожного порту». Про це enkorr повідомив власник мережі Дмитро Льоушкін.

«Проєкт «АЗС біля кожного порту» – основний проєкт нашої компанії, який ми реалізуємо цього року, – повідомив Льоушкін. – Уже працює наша станція в Ізмаїлі, а тепер відчиняються ще дві, у Візирці й Нерубайському».

З його слів, першу АЗС розташовано на трасі за адресою: село Візирка, вул. Олексія Ставніцера, 53. «Ця наша станція прямо на повороті до державного порту «Південний» і двох приватних портів – «Ольвія» й ТІС, – каже керівник мережі Prime. – Тож сподіваємося, що клієнтам буде справді зручно».

Другу АЗС, яка має відкритися ще цього тижня, розташовано за адресою: Одеський район, село Нерубайське, траса Київ-Одеса, 459 км, а це, як кажуть у Prime, прямо на в’їзді в Одесу, бо «Нерубайське – ворота до південної столиці».

«Ребрендинг однієї закінчено, другий закінчуємо, ліцензії отримано, рівнеміри, касові апарати тощо уже встановлено, паливо завезли, але магазини, кафе і паркінги, включаючи нове асфальтування й плитку, ще трохи треба почекати, все найближчим часом доведемо до бездоганності», – додає Льоушкін, уточнюючи, що на все це знадобиться ще 3-4 місяці.

Але, з його слів, цей проєкт має доповнитися ще один комплексом – у Чорноморську, де на 2 га, окрім АЗС, розміститься великий паркінг з комплексом сервісів, серед яких – душ, пральня, кухня, живий футбол, кафе тощо. «Ми зараз у процесі оформлення документів, думаю, до кінця наступного місяця вже працюватиме», – підсумував він, додавши, що такий підхід має бути найкомфортнішим рішенням зокрема й для всіх зерновозів країни.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти