У початок

«Око за око»: за тиждень мережа ОККО зібрала 13 млн грн на безпілотник Shark (фото)

З 1 листопада, коли стартувала ініціатива ОККО і фонду «Повернись живим» зі збирання коштів на розвідувальні безпілотники Shark, вдалось накопичити на один такий комплекс, який коштує 13 млн грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК ОККО. 

«Наші хлопці й дівчата на передовій потребують підсилення розвідкомплексами. Саме завдяки цій техніці вони коригують артилерійський вогонь, вона допомагає менше ризикувати життям розвідників, щоб здобути цінну інформацію в тилу ворога, –  каже СЕО компанії Василь Даниляк. – Тож ми вдячні нашій водійській спільноті, яка так активно підключилася до ініціативи. Певен, із такою залученістю ми швидко впораємося із завданням».

Зазначається, що придбані у рамках ініціативи «Око за око» комплекси Фонд «Повернись живим» розподілить, спираючись на поточну ситуацію на фронті й рекомендації Генштабу ЗСУ. Використовувати це спецобладнання зможуть зокрема окремі розвідувальні батальйони, спецпризначенці й підрозділи, які коригують далекобійну артилерію у складі піхотних бригад.

Як повідомляв enkorr, мережа АЗК ОККО спільно з фондом «Повернись живим» 1 листопада запустили ініціативу «Око за око», метою якої є придбання 25 розвідувальних безпілотних авіаційних комплексів Shark загальною вартістю 325 млн грн.

Щоб зібрати потрібну суму, з кожного літра пального Pulls 95 або Pulls Diesel, яким українські водії заправлятимуться на ОККО, 1 гривня автоматично передається на безпілотні авіаційні комплекси. Для додаткових донатів передбачено спеціальний рахунок ініціативи.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти