У початок

На Рівненщині викрили три нелегальні АЗС (фото)

У Березному Рівненської області у середині травня поліцейські викрили 3 нелегальні автозаправки. Про це повідомляє поліція Рівненщини на своїй сторінці у Facebook.

Спочатку під час проведення відпрацювання працівники поліції виявили незаконне функціонування двох АЗС, наступного дня – ще однієї, йдеться у повідомленні.

«На вулиці Андріївській дільничні ВП № 4 (м. Березне) виявили підпільну АЗС, облаштовану у боксі на приватній території. Дозвільних документів заправник, 47-річний місцевий житель, поліцейським не надав. На чоловіка склали адмінпротокол за частиною 1 статті 161-1 КУпАП (порушення порядку торгівлі пальним). З місця події було вилучено 700 літрів дизельного пального», – повідомляють правоохоронці.

Крім того, мобільна група УПД ГУНП в Рівненській області спільно з працівниками ВП №4 (м. Березне) на вулиці Андріївській зафіксувала  факт зберігання і реалізації дизельного пального без відповідних документів. На 57-річного березнівчанина правоохоронці склали адмінпротокол за аналогічною статтею.

Пізніше мобільна група УДП виявила ще одну нелегальну АЗС, яка функціонувала на території одного з підприємств у Березному. На 34-річного заправника, який не надав дозвільних документів, поліцейські також склали адмінпротокол.

Наразі всі адміністративні матеріали скеровано до суду для прийняття рішення. Нелегальні АЗС опечатано.

Як повідомляв раніше enkorr, у Рівненській області поліцейські вже виявляли дві нелегальні АЗС, у населених пунктах Рокитному й Березному.

Наше видання писало і про те, що на столичному ринку почали з’являтися нелегальні паливні заправки, причому редакція видання отримує сигнали про масове відкриття нелегальних станцій по всій території України.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти