В начало

На Рівненщині припинили діяльність двох нелегальних АЗС (фото)

У Рівненській області поліцейські припинили діяльність двох нелегальних АЗС – у населених пунктах Рокитному й Березному. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці поліції Рівненської області в мережі Facebook.

Як зазначається у повідомленні, 29 березня, близько 12 години дня, дільничні офіцери ВП № 2 (смт Рокитне) Сарненського районного відділу поліції на вулиці Патріотичній у селищі виявили підпільну автозаправку. Продаж там бензину без відповідної ліцензії здійснював 52-річний місцевий житель.

Аналогічне правопорушення задокументували поліцейські управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області близько 11 години того ж дня в Березному: реалізацію дизелю й бензину без відповідних документів здійснював 34-річний житель села Вітковичів.

«Правоохоронці склали на порушників адміністративні протоколи за частиною 1 статті 161-1 КУпАП (порушення порядку торгівлі пальним) й спрямували їх на розгляд суду», – повідомляють у прес-службі поліції області.

Поліцейські наголошують підприємцям на провадженні законної діяльності, адже за такі дії передбачений штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Як повідомляв раніше enkorr, на столичному ринку почали з’являтися нелегальні паливні заправки, причому редакція видання отримує сигнали про масове відкриття нелегальних станцій по всій території України.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти