У початок

На Рівненщині викрили підпільну АЗС (фото)

У райцентрі Дубно Рівненської області поліцейські викрили підпільну АЗС і вилучили безліцензійні товари. Про це повідомляється на сторінці поліції Рівненської області у Facebook.

Як зазначається у повідомленні, 20 квітня працівники управління превентивної діяльності ГУНП у Рівненській області провели у районному центрі профілактичне відпрацювання, під час якого на одній із станцій техобслуговування поліцейські викрили АЗС, працівник якої не надав жодних дозвільних документів.

Приміщення, де зберігалося майже сто літрів пального, опечатали.

«За фактом порушення порядку торгівлі пальним на 24-річного жителя села Семидуби правоохоронці склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 161-1 КУпАП», – повідомляють правоохоронці.

К повідомляв enkorr раніше, у Рівненській області поліцейські припинили діяльність двох нелегальних АЗС – у населених пунктах Рокитному й Березному.

Наше видання також писало, що на столичному ринку почали з’являтися нелегальні паливні заправки, причому редакція видання отримує сигнали про масове відкриття нелегальних станцій по всій території України.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти