У початок

На Рівненщині поліція викрила нелегальну АЗС (фото)

На Дубенщині поліцейський офіцер громади викрив нелегальну АЗС. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці поліції Рівненської області у Facebook.

«П’ятого червня близько 16 години в селищі Млинові поліцейські офіцери Млинівської громади задокументували незаконну діяльність АЗС на вулиці Рівненській. Там реалізовували дизельне паливо без відповідної ліцензії», – повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Як зазначається у повідомленні, поліцейські встановили, що суб’єкту господарювання Державна податкова служба анулювала ліцензію ще наприкінці травня. Утім, власник фірми продовжив свою діяльність.

У місці незаконного провадження господарської діяльності правоохоронці опечатали паливно- роздавальну колонку, шлеф і бочку з дизпальним обсягом 6 920 літрів.

Оператор-заправник пояснив, що не володів ситуацією щодо відсутності ліцензії, зазначають у поліції.

За цим фактом поліцейські проводять перевірку, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Як повідомляв enkorr раніше, у Березному Рівненської області у середині травня поліцейські викрили 3 нелегальні автозаправки.

До того у Рівненській області поліцейські вже виявляли дві нелегальні АЗС, у населених пунктах Рокитному й Березному.

Наше видання писало і про те, що на столичному ринку почали з’являтися нелегальні паливні заправки, причому редакція видання отримує сигнали про масове відкриття нелегальних станцій по всій території України.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти