У початок

Ліміти на пальне: на WOG від 40 л у бак, каністри – під забороною

Відсьогодні, з 3 червня, на АЗК мережі WOG набули чинності нові правила відпуску пального – мережа збільшує ліміти відпуску пального для готівкових клієнтів до 40 л на добу, але тільки в бак автомобіля. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на офіційній сторінці компанії у Facebook.

Як уточнюють у компанії, для придбання пального за готівку чи оплату покупки банківською карткою лишається обов’язковою наявність картки PRIDE.

Відповідно до оновлених правил встановлюються наступні ліміти:

  • 20 л пального на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності номера телефону, на який зареєстровано картку лояльності PRIDE;
  • 40 л пального на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності застосунку PRIDE за QR-кодом із цього застосунку, який можна завантажити в телефон і пройти там реєстрацію будь-якої миті;
  • 40 л пального на добу – при отоваренні пального, придбаного заздалегідь на гаманець PRIDE.

«Важливий нюанс – заправку одного автомобіля з кількох карток PRIDE за один візит заборонено», – повідомляють у прес-службі компанії.  

Що ж до безготівкових клієнтів, то для них встановлюється ліміт обсягом 40 л пального на добу за талони, а за паливними картками – індивідуально, відповідно до ліміту самої картки.

Як зазначають у компанії, відсьогодні відпуск пального в каністри можливий тільки для спецтранспорту за окремим погодженням, додаючи, що нові правила впроваджено, щоб зменшити потребу повторних заправок авто і черг на АЗК, а також мінімізувати спроби спекуляцій із пальним.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти