У початок

KLO запустила АЗК-гігант в Києві (фото)

Також є російською мовою

Мережа KLO ввела в експлуатацію новий заправний комплекс у Києві. Велику станцію розташовано на з'їзді з Південного моста на лівий берег. Про це повідомляє кореспондент enkorr.

Заправна частина комплексу займає 0,8 га і вміщає в себе 24 заправних пости. Паливний асортимент включає стандартний для KLO набір: бензини F100, VENTUS 95, EURO 95, Shebel 95, Shebel 92; автомобільний газ; дизель VENTUS і EURO.

Кожна з 12 мультипаливних ПРК має пістолет для заправки як рідких нафтопродуктів, так і LPG. Також на комплексі працює 2 пістолети з реагентом AdBlue.

Як повідомили в KLO, оформлення нової АЗС виконано в урбаністичному стилі. «Дизайн інтер'єру натхненний київським метрополітеном, на стіни нанесено характерні для міста графіті», – каже керівник PR-відділу мережі Ганна Самойленко.

Станція поки працює в тестовому режимі. Так, сіті-кафе ще не обладнане до кінця і повноцінно запрацює після зняття в столиці карантинних обмежень. У двоповерховому комплексі також розташовані магазин і зона відпочинку. З новинок у компанії звернули увагу на полиці з кавою класу Specialty (постачальник – Idealist), нові снеки і напої. Зокрема, KLO виділила окреме місце для крафтового пива Varvar.

На другому поверсі будівлі розташовано офіси, в які незабаром переїде частина адміністративного персоналу мережі. Крім того, на території АЗК уже зроблено закладні під мийку самообслуговування на кілька постів.

Заправну станцію розташовано на другому ярусі великого інфраструктурного об'єкта, побудованого в розв'язці Південного моста. Будівельні роботи на нижньому ярусі ще тривають. Там буде розташовано парковку, автоматичну мийку, СТО та інші сервіси.

Як повідомляв enkorr, KLO – один із гравців роздрібного ринку, які розвиваються найбільш активно. На сьогодні компанія реалізує одночасно кілька проєктів з будівництва автозаправних комплексів у Києві й області.

Зокрема, триває реконструкція флагманського об'єкта бренду на проспекті Бажана. Раніше було не тільки модернізовано існуючу станцію, а й фактично побудовано аналогічну, тим самим збільшивши потужність об'єкта по наливу вдвічі. Між двома крилами наливу будується капсульний готель на 40 номерів. Проєктування і будівництво готелю проходить за американською технологією з участю авторизованого оператора цієї технології.

Крім того, згідно з Реєстром оцінки впливу на навколишнє середовище, компанія отримала дозвіл на будівництво нового АЗК в смт Велика Димерка (Київська область, Броварський район).

Нагадаємо, торік восени компанія відкрила нову станцію в аеропорту «Бориспіль», напроти паркінгу біля терміналу D, а в лютому 2021 р. новий АЗК мережі з'явився на Харківському житловому масиві в Києві.

Довідка enkorr

KLO – столична мережа АЗС, яка за добовими обсягами продажів у середньому зі станції посідає провідну позицію в столичному регіоні. Бренд налічує понад 60 комплексів з магазинами, мийками, кафе і ресторанами, які переважно розташовано в Києві й Київській області. Засновниками мережі є Олександр Кац, В'ячеслав Стешенко та Ігор Чернявський. Акціонери KLO також володіють мережею ресторанів, рекламним бізнесом, працюють у сфері виробництва продуктів харчування.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти