У початок

KLO перераховує по 2 грн з кожної чашки кави на екіпірування для ЗСУ

Мережа АЗК KLO долучилась до ініціативи благодійної організації «Київ волонтерський» і перераховує по 2 грн з кожної чашки кави на зимовий одяг для військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці мережі у Facebook.

Як зазначили в компанії, KLO приєднується до ініціативи «Зроби тепло» від БО «Київ Волонтерський» і запрошує долучитись до ініціативи своїх клієнтів. «Відтепер 2 гривні з кожної чашки кави, придбаної на наших АЗК, автоматично конвертуватимуться у тепло для військовослужбовців. А якщо хочеш зробити більший вклад — скануй qr-код на АЗК і роби свій внесок», – зазначають у прес-службі компанії.

«У пеклі не спекотно, там холодно. Наші захисники і захисниці щоденно доводять це в запеклих боях, годинами в мороз на позиціях, під обстрілами й вибухами. Вони готові за будь-яких умов робити все неможливе, щоб ми відчували тепло й безпеку вдома. А наша з тобою задача — передати їм частинку цього тепла, забезпечивши військових необхідним екіпіруванням на зимовий період», – підсумували в KLO.

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗК KLO придбала обладнання для військового шпиталю у Харкові.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти