У початок

G7 прагне встановити два обмеження цін на російські нафтопродукти

Коаліція Великої сімки (G7) намагатиметься встановити два обмеження цін на російські нафтопродукти в лютому: один для продуктів, що торгуються з надбавкою до сирої нафти, а інший для тих, що торгуються зі знижкою, повідомив Reuters офіційний представник G7.

Коаліція, яка складається з Австралії, Канади, Японії та Сполучених Штатів, а також 27 країн Європейського Союзу, запровадила обмеження ціни на російську нафту в 60 доларів за барель з 5 грудня на додаток до ембарго ЄС на імпорт російської нафти. морем.

З 5 лютого коаліція також запровадить обмеження цін на російські продукти, такі як дизельне паливо, гас і мазут, щоб ще більше зменшити доходи Москви від експорту енергоносіїв і її здатність фінансувати вторгнення в Україну.

Але обмежити російські ціни на нафтопродукти складніше, ніж встановити ліміт ціни лише на сиру нафту, тому що є багато нафтопродуктів, і їхня ціна часто залежить від того, де їх купують, а не від того, де вони виробляються, сказав чиновник, попросивши не бути названий.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти