У початок

EQT Corporation передала УГВ обладнання для ремонту виробничих об’єктів

АТ «Укргазвидобування» (УГВ) отримало обладнання для відновлення своїх пошкоджених потужностей від американської компанії EQT Corporation. Про це йдеться на сторінці УГВ у Facebook.

Як зазначається у повідомленні, отримане обладнання буде використано для відновлення пошкодженої нафтогазовидобувної інфраструктури, а також для підтримки стабільності виробничих процесів в умовах війни.

Зі слів т.в.о. генерального директора УГВ Олега Толмачова, повномасштабна війна призвела до пошкоджень або повного руйнування десятків виробничих об’єктів компанії й водночас у рази ускладнила постачання необхідного обладнання і матеріалів для газовидобування.

«Окремі види обладнання потребують спеціального виготовлення і недоступні на українському ринку. Тому ми надзвичайно вдячні нашим західним партнерам, які допомагають нам у подоланні цих складнощів. Ми швидше і більше будемо відновлювати пошкоджених об’єктів, впроваджувати необхідні виробничі проєкти, що означає додатковий газ для країни», – сказав очільник компанії.

Наразі EQT Corporation – найбільший видобувник газу в США – стала першою американською компанією, яка надала виробниче обладнання для видобування газу в Україні.

Як зазначає Тобі З. Райс, президент і генеральний директор EQT Corporation, забезпечення надійного енергопостачання – це виклик не лише для України, а й для всього світу.

«Це обладнання відіграватиме важливу роль у стабільному енергозабезпеченні України. Ми сподіваємося, що наші колеги залишатимуться в безпеці у ці небезпечні часи, і з нетерпінням чекаємо дня, коли ця війна закінчиться», – підсумував він.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти