У початок

Держекоінспекція відновлює перевірки якості пального

Уперше з початку дії воєнного стану екоінспектори проводять перевірку якості пального. Це відбулося на Рівненщині, про що повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначається, 16 липня 2024 року фахівці відділу державного ринкового нагляду  ДЕІ Поліського округу розпочали позапланову перевірку за зверненням споживача щодо неналежної якості пального А-95-Євро5–Е 5.

«Це перша в Україні перевірка якості пального з початку російського повномасштабного вторгнення, яку проведено поблизу смт Гоща на Рівненщині. Про результати роботи екоінспекторів повідомимо додатково», – йдеться у повідомленні.

У ДЕІ наголошують, що такі позапланові перевірки відновлено нещодавно у зв’язку зі змінами, внесеними урядовою постановою від 08 березня 2024 р. № 261 у постанову КМУ № 303 «Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану».

Як писав enkorr раніше, з початку цього року АЗС оштрафувала Державна податкова служба на понад 54,1 млн грн за порушення порядку розрахунків.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти