У початок

Цього року «Укрнафта» розпочне будувати ще 9 свердловин – Корецький

До кінця поточного року ПАТ «Укрнафта» планує розпочати будівництво дев'яти нових свердловин. Про це повідомляє директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці в мережі Facebook.

З його слів, чотири з них планується будувати власними силами підприємства, а ще п'ять – із залученням сторонніх бурових компаній.

Загалом же, повідомив Сергій Корецький, у планах на 2024-й рік планується пробурити 30 нових свердловин.

«Також «Укрнафта» активно працює в сфері надрокористування. Зокрема поновили дію одного спецдозволу, ще один продовжили, до чотирьох внесли зміни і для 12-ти готуються документи на розширення меж. Паралельно ведеться робота з придбання нових спецдозволів», – зазначив він.  

Також, йдеться у повідомленні, разом із ДНВП «Геоінформ України» компанія провела роботу з ідентифікації свердловин «Укрнафти» в межах спецдозволів інших надрокористувачів. За результатами цієї роботи планується поступове введення цих свердловин в експлуатацію.

Як повідомляв enkorr, останнім часом ПАТ «Укрнафта» проводила підготовчі роботи до буріння чергової свердловини — №150 Великобубнівського родовища, а також буріння нафтової свердловини №105 на Верхньомасловецькому родовищі у Львівській області.

Нагадаємо, «Укрнафта» 2023 року планує збільшити видобуток нафти на 5,8% (на 0,077 млн т) порівняно з минулим роком — до 1,447 млн т, газу — на 0,3% (на 0,003 млн куб. м), до 1 04 млрд куб. м.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти