У початок

Четвертий на сьогодні: новошахтінський НПЗ зупинено через атаку дронів

Губернатор ростовської області васілій голубєв повідомив, що українські БпЛА впали на територію новошахтінського заводу нафтопродуктів.

«Загиблих і поранених немає, але технологічні об'єкти підприємства зупинено», — цитують чиновника російські ЗМІ.

Як повідомляв enkorr, у ніч на 13 березня Служба безпеки України атакувала дронами одразу три нафтопереробних заводи в рф – не тільки в рязані, але й у кстово (ніжегородська область) й кірішах (ленінградська область).

«Ми системно реалізуємо детально прораховану стратегію зі зменшення економічного потенціалу рф. Наше завдання – позбавити ворога ресурсів і зменшити потік нафтових грошей і палива, які рф спрямовує безпосередньо на війну, на вбивства наших громадян», — заявило «Укрінформу» джерело у правоохоронних органах.

Нагадаємо, уранці 12 березня у місті кстово в ніжегородській області росії сталася пожежа на території нафтопереробного заводу (НПЗ) «лукойл-ніжегороднєфтєоргсинтез», який теж було атаковано дронами. Водночас у місті орлі місцеві мешканці чули серію вибухів, після якої стало відомо про пожежу на нафтобазі.

Нагадаємо, останнім часом у рф регулярно горять нафтобази і НПЗ. 9 лютого у краснодарському краї рф зазнали удару безпілотників два нафтопереробні заводи – ільський і афіпський. Перед цим 3 лютого сталася пожежа на НПЗ у волгограді. Раніше у туапсе спалахнула потужна пожежа на нафтобазі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти