У початок

BP планує відкрити 600 нових заправок по всьому світу до 2030 року

BP оприлюднила плани розширити мережу магазинів на 600-ста нових автозаправних станціях, які планується відкрити по всьому світу до 2030 року.

Як опублікувала компанія у своєму звіті Net Zero Progress Update 2024, це розширення розпочнеться з урочистого відкриття близько 150 магазинів у Польщі. Перший крок планується завершити до 2025 року за допомогою місцевого партнера Auchan, відкривши понад 100 закладів EasyAuchan.

За останні роки кількість магазинів на АЗС BP зросла з 1650 у 2019 році до 2850 на кінець 2023 року, збільшившись на понад 70% за чотири роки. Британська компанія, що до 2030 року у всьому світі буде працювати 3500 магазинів.

Окрім співпраці з Auchan, за останні кілька років компанія BP також розширила свою присутність на інших ринках. Нещодавно фірма придбала підрозділи TravelCenters в Америці та створила надійний роздрібний слід у Сполучених Штатах з такими брендами, як ARCO, Amoco та Thorntons.

В Європі власник німецької мережі автозаправних станцій Aral також розширив співпрацю з Lekkerland, продовживши на п’ять років їх концепцію REWE To Go.

На добавок до своєї стратегії зручності, компанія, що займається мобільністю, створила свій бренд BP pulse, розширивши свою мережу зарядних станцій для електромобілів (EV). У всьому світі компанія використовує 29 000 зарядних пристроїв для електромобілів і планує збільшити цю кількість до 100 000 у 2030 році.

Як повідомляв enkorr, BP pulse зобов’язався електрифікувати одну з найбільших і завантажених зупинок вантажівок Ashford International Truckstop площею 8,5 га розміщено в графстві Кент (Англія) пристроями для живлення електричних важких вантажних автомобілів (HGV).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти