У початок

Благодійність: WOG передав захисникам ще один БпЛА Punisher

Компанія WOG передала захисникам безпілотник Punisher. Про це enkorr повідомили у прес-службі WOG.  

«Мережа АЗК WOG продовжує підтримувати захисників. У співпраці з БО «Твердиня» компанія передала БпЛА Punisher роті ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка», – йдеться у повідомленні.

Зі слів Юрія Федоренка, командира роти ударних безпілотних авіаційних комплексів 92 ОМБр ім. кошового отамана Сірка, у військових надзвичайно велика потреба в БпЛА, оскільки це витратний матеріал, який потребує постійного поповнення.

«Концентрація в силах оборони необхідної кількості безпілотників дає нам змогу більш точно розуміти ситуацію на лінії фронту, виявляти противника, його живу силу, вогневі, артилерійські засоби, їхнє переміщення тощо. А також контролювати їх завдяки моніторингу з повітря і наносити враження», – зазначив  Юрій Федоренко.

Як зазначають у WOG, завершився черговий проєкт, мета якого – допомагати захисникам у боротьбі з ворогом. Як писав раніше enkorr, цей проєкт стартував у березні, коли було розпочато збір на бойові безпілотники. Перший БпЛА потрапив до військових у травні, другий – на початку червня.  

«У нинішніх реаліях замало лише створювати робочі місця, сплачувати податки, сьогодні бізнес має займати проактивну позицію й брати на себе відповідальність за різні благодійні напрями», – підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти