У початок

WOG розпочав збір коштів на безпілотники Punisher

Мережа АЗК WOG разом із фондом Андрія Хливнюка започаткували спільний проєкт зі збору коштів на українські ударні безпілотники Punisher. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК. 

«Megaкава донатить на «крила» – новий спільний проєкт мережі WOG і фонду Андрія Хливнюка», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, аби долучитися до проєкту, достатньо із 6 березня по 14 травня купити напої на будь-якій  заправці WOG або задонатити безпосередньо на фонд Андрія Хливнюка.

У цей період 5 гривень з кожного напою в «мегагорнятках» мережа АЗК WOG перерахує з власного прибутку на закупівлю БПЛА.

«Сьогодні кожен причетний до боротьби за свободу України: той, хто відкриває свій магазин, щоб увечері задонатити на ЗСУ, хто дбайливо засипає зерна в кавомашину, хто дорогою на роботу заїжджає посмакувати мегакаву на WOG, хто відкриває банківський застосунок, щоб переказати кошти на закупівлю безпілотників», – зазначає директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

Нагадаємо, раніше мережа АЗК WOG у межах акції «Донать по-чорному» придбала для медичних закладів 10 електрогенераторних установок.

Раніше enkorr писав, що мережа АЗК WOG спільно з фондом Сергія Притули ініціювали проєкт «Добробонуси» для збору коштів на евакуаційні автомобілі для ЗСУ. 

Наше видання також писало, що кошти на 25 БПЛА Shark збирає мережа АЗК ОККО

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти