У початок

Благодійність: WOG передав армії перший безпілотник Punisher

Перший безпілотник Punisher від WOG та Фонду Андрія Хливнюка вже у наших військових. Про це мережа АЗК WOG повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні, у День пам’яті перемоги над фашизмом, упевнено йдемо вперед перемагати рашизм. Перший безпілотник Punisher від WOG і Фонду Андрія Хливнюка вже у наших захисників», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, кошти на його купівлю було перераховано за результатами першого етапу реалізації ініціативи «Megaкава донатить на «крила».

«Загальна сума переданих коштів за березень і квітень – 3,8 млн грн. Кошти на закупівлю другого безпілотника вже передано у фонд Андрія Хливнюка, тому чекаємо ще добрі новини», – додають у WOG.

Проєкт триватиме до 14 травня. Долучитися до низки благодійників, кажуть у компанії, може будь-хто, для цього досить випити напої у  мегагорнятку на будь-якому АЗК WOG, а 5 гривень з кожного такого напою буде перераховано на закупівлю БПЛА. Окрім того, можна задонатити будь-яку суму напряму фонду Андрія Хливнюка за посиланням http://bit.ly/3IJfjII.

Як повідомляв enkorr раніше, клієнти WOG за три тижні зібрали необхідних 1,73 млн грн на закупівлю пожежного авто для ГУ ДСНС міста Херсона.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти