У початок

Благодійність: у WOG зібрали 1,7 млн грн на пожежний автомобіль для Херсона

Клієнти WOG за три тижні зібрали необхідних 1,73 млн грн на закупівлю пожежного авто для ГУ ДСНС міста Херсона. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.  

«Збір було оголошено мережею АЗК WOG спільно з благодійним проєктом «Українські вогнеборці» в межах проєкту «Добробонуси», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, «Добробонуси» – це проєкт, який дає змогу зробити допомогу захисникам і рятувальникам доступною і простою звичкою. Невдовзі автопарк ГУ ДСНС Херсона поповнить нове пожежне авто. Влітку за цим же механізмом спільно з фондом Сергія Притули було зібрано 2,5 млн грн, які спрямували на закупівлю трьох спеціалізованих евакуаційних машин для підрозділів ЗСУ.

Як повідомляв enkorr раніше, проєкт «Добробонуси» в мережі АЗК WOG стартував на початку січня. Долучитися до нього міг кожен клієнт. Для цього з бонусів, що накопичилися на його бонусному рахунку PRIDE, варто було на власний розсуд спрямувати будь-яку їх кількість на добру справу. Всі зібрані бонуси WOG переводить у гривні й перераховує на рахунок проєкту «Українські вогнеборці» для закупівлі пожежного авто.

«Від кількох до 2 227 грн бонусами – саме стільки склав найменший і найбільший донат, який жертвували в бонусах клієнти нашої мережі. Це справжні ДОБРОбонуси, адже в найближчі кілька тижнів вони перетворяться на авто, яке конче необхідне рятівникам», – зазначив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

Зі слів керівника БП «Українські вогнеборці» Андрія Твердовського, уже підібрано кілька пожежних авто, найближчим часом фахівці проведуть їх аудит, щоб визначити, яку машину купувати. «А після доукомплектації відповідно до запитів херсонських вогнеборців автівку буде передано їм», – додав він.

«Ми вдячні кожному клієнту, який долучився до проєкту й передав накопичені бонуси на добру справу. Найближчим часом WOG у свій спосіб віддячить усім небайдужим українцям, які підтримали нашу ініціативу й рятувальників, запустивши новий проєкт, що має на меті допомогти ЗСУ. Цього разу вже буде донатити WOG із власного прибутку», – підсумував Геннадій Карлінський.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти