У початок

Благодійність: WOG збиратиме 1,7 млн грн на пожежний автомобіль для Херсона

Мережа АЗК WOG запускає проєкт «Добробонуси», в межах якого має намір зібрати необхідних 1,7 млн грн для придбання пожежного автомобіля для ГУ ДСНС у Херсоні. Інформацію про це оприлюднено на сайті мережі АЗК у Facebook.

«Разом з благодійним проєктом «Українські вогнеборці» Ukrainian FireFighters Foundation ми запускаємо проєкт «Добробонуси», мета якого — зібрати 1,7 млн грн для закупівлі пожежного авто для ГУ ДСНС м. Херсон», – йдеться у повідомленні.

Це авто дасть вогнеборцям і рятувальникам змогу ліквідовувати пожежі в Херсоні, що виникають внаслідок ворожих обстрілів, і рятувати життя людей, зазначають у компанії, додаючи, що під час відступу з міста ворожі війська знищили і вкрали майже всю пожежну техніку. Тож ГУ ДСНС м. Херсон сьогодні має велику потребу в поповненні автопарку.

Щоб долучитися до збору коштів на пожежну автівку для Херсона, потрібно

  • на головній сторінці застосунку PRIDE натиснути на банер «Добробонуси»,
  • обрати кількість бонусів, яку хочете перевести, або натиснути «Переказати всі доступні бонуси» і підтвердити операцію.

Після цього бонуси у грошовому еквіваленті буде спрямовано на закупівлю пожежної машини.  

Як повідомляв enkorr, WOG перерахує понад 7 млн грн на генератори для лікарень.

Раніше enkorr писав, що мережа АЗК WOG спільно з фондом Сергія Притули ініціювали проєкт «Добробонуси» для збору коштів на евакуаційні автомобілі для ЗСУ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти