У початок

Благодійність: WOG перерахує понад 7 млн грн на генератори для лікарень

За результатами акції «Донать по-чорному», яка проходила в мережі АЗК WOG до «чорної п’ятниці», компанія перерахує з власного прибутку 7 285 630 грн на закупівлю резервних генераторів для лікарень. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як зазначили у WOG, це ще один важливий крок на шляху допомоги українським медикам, навіть в умовах енергетичного терору, безперебійно надавати допомогу і рятувати життя.

Як повідомляв enkorr, акцію «Донать по-чорному» було реалізовано в межах комплексного проєкту Міністерства охорони здоров’я України й мережі АЗК WOG – «Генератори світла». У цьому проєкті WOG взяла на себе енергоаудит, фінансування, закупівлю, логістику і встановлення генераторів «під ключ». МОЗ визначає перелік пріоритетних лікарень для забезпечення генераторами.

 «Ми вдячні кожному клієнту, який долучився до ініціативи «Донать по-чорному» і приїхав на АЗК WOG, щоб заправити своє авто до повного. За кожен придбаний літр пального наша компанія задонатила з власного прибутку три гривні на закупівлю додаткових генераторів для лікарень. Українці вкотре довели, що в єдності – наша сила, й вони готові приходити на допомогу туди, де вона зараз конче потрібна», – підкреслив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.  

Нагадаємо, перший генератор, закуплений у межах проєкту «Генератори світла», вже отримала криворізька міська лікарня №3. Наступні лікарні отримають генератори ще до кінця року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти