У початок

AltaGas із Royal Vopak побудують експортний завод LPG у Британській Колумбії

AltaGas і нідерландська компанія зі зберігання резервуарів Royal Vopak оприлюднили в середу плани зі створення спільного підприємства на 50% для будівництва терміналу для експорту скрапленого нафтового газу в Британській Колумбії, який стане третім таким терміналом для Канади і четвертим на західному узбережжі Північної Америки.

За даними Seeking Alpha, завод з експорту енергії на острові Рідлі експортуватиме скраплений газ, метанол та інші масові рідини з порту у Прінс-Руперті, а розробка буде здійснюватися поетапно, починаючи зі скрапленого газу. За даними сайту AltaGas, потужності терміналу у Прінс-Руперті становитимуть 1,2 млн пропану на рік.

Компанії заявили, що очікують завершити початкові інженерні роботи, включаючи довгострокові залізничні угоди, кошториси, графік будівництва й дату введення об’єкта в експлуатацію, до кінця 2023 року, коли вони сподіваються прийняти остаточне інвестиційне рішення.

Компанія AltaGas повідомила, що уклала довгострокову комерційну угоду з СП на 100% потужності для першої фази обсягів скрапленого газу за умови позитивного FID.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти