В начало

WOG задонатив на гелікоптер-медевак для фронту 500 тис. грн

Мережа АЗК WOG підтримала ініціативу «Donate to Evacuate» Київської школи економіки внеском 500 тис. грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

У рамках ініціативи акумулюють кошти на придбання двох гелікоптерів медичної евакуації Medevac, один із яких уже рятує на фронті життя наших бійців.

«Від початку повномасштабної війни мережа АЗК WOG сфокусувалася на реалізації проєктів і підтримці ініціатив, які спрямовані на порятунок життів – вивезення цивільних із гарячих точок і поранених військових із поля бою. Тож коли студенти Київської школи економіки (KSE) за підтримки KSE Foundation і DefDev запустили збір на гелікоптер-медевак для ГУР у межах ініціативи Donate to Evacuate, ми також долучилися до нього. WOG задонатив 500 000 грн, – розповіли в мережі АЗК. – Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб у військових був транспорт, який дасть можливість швидко евакуювати поранених, щоб мати змогу надати їм необхідну медичну допомогу і врятувати  життя». 

Нагадаємо, з лютого 2022 року до 1 грудня 2023-го WOG спрямував на допомогу ЗСУ, ДСНС, волонтерським і благодійним фондам понад 121 млн грн. Було придбано 4 всюдиходи й 1 пожежний автомобіль для ДСНС, 4 ударні БпЛА і 371 FPV‐дрон – для захисників, понад 1 млн хімічних грілок – для ТрО.

З березня 2022 року по цей час на підтримку волонтерів, які евакуюють цивільних і поранених військових, WOG спрямував понад 492 тис. л пального.

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗК ОККО задонатила на гелікоптер-медевак для військових $95 тис..

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти