В начало

ОККО відкрила 12 автозаправний комплекс в Одесі

Мережа АЗС ОККО відкрила в Одесі свій 12-й автозаправний комплекс. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«Наприкінці грудня в Одесі розпочав роботу уже 12-й автозаправний комплекс під брендом ОККО. Він відкрився за адресою: вул. Стовпова, 85/1 – це на в’їзді до міста із західного напрямку», – йдеться у прес-релізі.

Як зазначають в  ОККО, на новому АЗК можна заправитися усіма видами бензинів і дизельного пального від ОККО – ДП Євро, А95 Євро, ДП Pulls та А95 Pulls.

Традиційно у складі комплексу працює магазин і кафе. У разі відсутності електроенергії АЗК укомплектовано дизель-генератором.

«АЗК на Стовповій став уже 22 об’єктом мережі ОККО в Одеській області. Більшість із них розташовані в обласному центрі й на під’їздах до нього, є також заправки у містах Ізмаїлі й Чорноморську», – повідомили у прес-службі.

Загалом же станом на 28 грудня 2023 року в мережі ОККО працює 404 автозаправних комплекси по всій Україні.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні та мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти