У початок

ОККО задонатила $95 тис. на гелікоптер-медевак для військових

Мережа АЗК ОККО підтримала ініціативу «Donate to Evacuate» Київської школи економіки внеском в $95 тис.. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як зазначається у повідомленні, наразі один із двох гелікоптерів медичної евакуації Medevac, на який зібрали кошти в рамках ініціативи, вже рятує життя військовим.

«Це найшвидший транспорт для евакуації поранених – прибуває орієнтовно за 15 хвилин, що суттєво підвищує шанси захисників повернутися додому живими», – кажуть у прес-службі, додаючи, що вертоліт від «Donate to Evacuate» не зовсім звичайний.

Як з’ясувалося, українські каліграфи – сестри Лопухіни з командою – нанесли на борт камуфляжний патерн з імен кожного, хто задонатив від $100. Серед донатерів – як окремі люди, так і провідні компанії з різних сфер бізнесу: фінансової, транспортної, аграрної, фармацевтичної тощо.

«Участь ОККО в проєкті стала логічним продовженням підтримки, яку ми надаємо ЗСУ з початку війни – розвідкомплексами й зброєю (спільна ініціатива компанії разом з фондом «Повернись живим» – ред.), автомобілями, реанімобілями, пальним, безкоштовно годуємо військових на прифронтових АЗК», – підсумували у компанії.

Нагадаємо, мережа АЗК ОККО також відбудувала навчальні заклади на Київщині, надала пальне для подолання наслідків підриву Каховської ГЕС тощо.

Загальний обсяг допомоги ОККО на відбудову країни і допомогу ЗСУ станом на грудень 2023 р. склав 1,255 млрд грн.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти