В начало

Улітку розпочали роботу 5 АЗС Chipo (фото)

Упродовж цьогорічного літа до складу мережі АЗС Chipo увійшли 5 автозаправних станцій у 3-х областях. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як уточнили в компанії, йдеться про АЗС № 88 у Львові, №90 в селі Вузловому й № 89 у Бориславі на Львівщині, а також 82-у у Береговому на Закарпатті й 83-ю у Здолбунові на Рівненщині.  

Як повідомляв enkorr раніше, АЗС у Львові розташовано на вулиці Ряшівській, 6, вона пропонує клієнтам бензин А95 марок euro та extro й дизельне пальне euro та extro.

«Extro – пальне з покращеними захисними й миючими властивостями, яке позитивно впливає на відновлення потужності двигуна й економію пального», – пояснили у компанії, додавши, що при станції працює магазин, а також готується 14 різновидів кави й 6 видів хотдогів.

У Вузловому АЗС Chipo розташовано на Залізничній, 9. Асортимент пального включає ДП TIR, ДП euro та А95 euro. Є міні-кафе, яке пропонує хотдоги й каву.

Автозаправна станція у Бориславі працює на вулиці Братів Лисиків, 1а. На ній можна заправитися бензинами А92 й А95 euro, а також ДП euro. Загалом же у Львівській області працює вже 19 АЗС мережі Chipo.

Як зазначили у прес-службі мережі, АЗС у Береговому (вул. Мужайська, 99) – це вже десята АЗС Chipo у регіоні. Вона реалізує А95 euro і  ДП euro. «На АЗС працює ТIR-акція на дизельне пальне, що передбачає знижки при більших обсягах закупівлі – від 100 літрів одним чеком», – уточнили у прес-службі, додавши, що є магазин з автотоварами, продуктами й напоями, а також мінікафе, де, окрім кави, клієнтам запропонують хотдоги. 

У Здолбунові Рівненської області АЗС Chipo розташовано по вул. Шевченка, 4. Від попередньої її відрізняє наявність на станції газу.

Довідка enkorr  

Заснована 2015 року мережа АЗС Chipo зараз налічує 71 автозаправну станцію, які працюють в 11 областях України. Компанія реалізовує пальне у економ-сегменті.

2022 року мережа розпочала власний імпорт нафтопродуктів з країн ЄС.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти