В начало

У Харкові чоловік скоїв розбійний напад на оператора АЗС – поліція

У Салтівському районі Харкова чоловік скоїв розбійний напад на оператора автозаправної станції, забравши з каси 2 800 грн. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківщини на сайті ГУ НП у Харківській області.

«Чоловік вночі зайшов до приміщення станції й погрожуючи розбитою пляшкою, наказав віддати йому гроші з каси. Налякана жінка передала йому 2 800 грн, після чого зловмисник втік», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, повідомлення про злочин надійшло в поліцію 31 березня близько 00:25.

«Оперативники відділу кримінальної поліції Харківського РУП № 2 спільно зі співробітниками патрульної поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів й затримали зловмисника. Ним виявився 41-річний місцевий мешканець. У затриманого виявили й вилучили речові докази», – написали у відділі комунікації.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання обрання йому запобіжного заходу.

Наразі правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до інших розбійних нападів, скоєних на території Харкова.

Як повідомляв enkorr раніше, люди в масках напали на АЗС поблизу Кременчука й забрали з каси 95 тис. грн. Пізніше, як писало видання, на Полтавщині оголосили підозру причетним до нападу на АЗС.

Enkorr також писав, що в Ужгороді затримали чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, який хуліганив на АЗС і погрожував працівникам станції.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти