В начало

«Пульстрони» від ОККО знищили ворожої техніки на $200 млн

Мережа АЗК ОККО накопичує кошти на черговий комплекс «Пульстрон» у межах ініціативи з БФ «Повернись живим». Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.  

«Ось як працює й допомагає воїнам ДШВ ваша заправка Pulls'ом помсти. 5 «Пульстронів» за 5 місяців знайшли й знищили російської техніки на $200 млн! 110+ одиниць бронетехніки й артилерії та 115+ транспортних засобів окупантів перетворилися на металобрухт!» – зазначають у прес-службі ОККО.

Нагадаємо, 5 «Пульстронів», кошти на які накопичено у межах проєкту «Око за око 3», — це 250 млн грн. А збитків вони завдали на суму у 33 рази більшу, ніж їхня вартість.

«Зараз комплекси розвідки й знищення працюють на Курахівському, Покровському, Купʼянському і Курському напрямках, л – кажуть у компанії. – На 8-й «Пульстрон» зібрано понад 50% суми й ваша заправка Pulls’ом помсти — це внесок, який потім конвертується у сотні мільйонів збитків для мордора».

Ініціатива триває, повідомили у прес-службі компані, долучитися до збору коштів на «Пульстрони» просто: потрібно заправити пальне Pulls або задонатити балами Fishka у додатку на «Пульстрони» для ДШВ.

Як писав enkorr раніше, ініціатива мережі ОККО й фонду «Повернись живим» «Око за око-3» має на меті придбати загалом 10 таких «Пульстронів» для десантно-штурмових військ України.

Загальна вартість проєкту – 500 млн грн. Задля цього мережа ОККО перераховує по 1 грн з кожного проданого літра пального Pulls на комплекси. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти