У початок

ОККО передала на фронт ще два комплекси «Пульстрон»

Сили десантно-штурмових військ (ДШВ) на Куп’янському й Покровському напрямках підсилено «Пульстронами». Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК ОККО.  

«77-ма окрема аеромобільна і 79-та окрема десантно-штурмова бригади підсилено комплексами розвідки та знищення «Пульстрон» завдяки ініціативі «Око за око-3». Обидва цих підрозділи зараз працюють на гарячих напрямках: 77 ОАеМБр – на Куп’янському, а 79 ОДШБр – на Покровському», – йдеться у прес-релізі.

Як зазначили у компанії, кожен з них отримав понад 400 ударних і розвідувальних БпЛА різних типів, 7 автомобілів, 8 комплектів Starlink, автомобільні й портативні радіостанції, прилади нічного бачення, комп’ютери, зарядні пристрої, дизельний генератор та інше обладнання.

Тож загалом силам ДШВ на сьогодні передано 5 із 10 запланованих «Пульстронів». «Три перших за два місяці роботи вже встигли показати свою ефективність на передовій. Наприклад, 46-а ОАеМБр змогла відбити атаку російських «сарай-танків» під Мар’їнкою, застосувавши FPV-дрони зі складу «Пульстрона». А 25-а Січеславська повітряно-десантна бригада зовсім недавно з допомогою «Пульстрона» знищила вантажівку окупантів «Урал» з боєкомплектом, запустивши на неї нічний бомбер», – розповіли у прес-службі ОККО.

Як писав enkorr раніше, ініціатива мережі ОККО й фонду «Повернись живим» «Око за око-3» має на меті придбати загалом 10 таких «Пульстронів» для десантно-штурмових військ України.

Загальна вартість проєкту – 500 млн грн. Задля цього мережа ОККО перераховує по 1 грн з кожного проданого літра пального PULLS на комплекси. Підтримати проєкт можна і прямим донатом на рахунок фонду. 

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти