Меню на АЗК мережі KLO поповнилося котлетою по-київськи й дерунами, мережі BVS – шаурмою з куркою. Про це компанії повідомили на своїх сторінках у Facebook.
Як повідомляється, курячу котлету по-київськи на KLO готують за класичним рецептом і подають з картоплею.
Деруни готуються зі свіжої картоплі за домашнім рецептом і подаються зі сметаною.
На АЗК BVS відтепер пропонують фірмову шаурму з куркою. «Хрумкий лаваш, соковите м’ясо, свіжі овочі та соус — усе, що потрібно для ідеального перекусу», — йдеться у повідомленні.
Як писав enkorr раніше, мережа UPG оновила своє сезонне меню, зробивши акцент на баварському м’ясному делікатесі Leberkäse (леберкезе).
Коментарии
Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии
Войти