В начало

На КLO з’явилися котлета по-київськи і деруни, на BVS — фірмова шаурма

Меню на АЗК мережі KLO поповнилося котлетою по-київськи й дерунами, мережі BVS – шаурмою з куркою. Про це компанії повідомили на своїх сторінках у Facebook.

Як повідомляється, курячу котлету по-київськи на KLO готують за класичним рецептом і подають з картоплею.

Деруни готуються зі свіжої картоплі за домашнім рецептом і подаються зі сметаною.

На АЗК BVS відтепер пропонують фірмову шаурму з куркою. «Хрумкий лаваш, соковите м’ясо, свіжі овочі та соус — усе, що потрібно для ідеального перекусу», — йдеться у повідомленні.

Як писав enkorr раніше, мережа UPG оновила своє сезонне меню, зробивши акцент на баварському м’ясному делікатесі Leberkäse (леберкезе).

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти