В начало

Енергетичка навчає працівників роботі з експрес-аналізаторами пального (відео)

Сьогодні на Енергетичній митниці розпочалися навчальні курси, присвячені використанню новітніх експрес-аналізаторів, які дозволяють швидко і точно визначати масову частку сірки в нафтопродуктах. Про це повідомляє прес-служба митниці.

Як зазначається, впровадження цієї технології забезпечить більш ефективний екологічний контроль і захист українського ринку від неякісного палива.

Головною метою курсів є підвищення кваліфікації співробітників митниці, що дозволить їм працювати ще ефективніше у забезпеченні інтересів держави й збереженні екології. Завдяки новим знанням і навичкам митники зможуть прискорити процес перевірки палива й зробити його більш надійним.

«Ці новітні прилади допоможуть швидко і точно перевіряти якість палива, забезпечуючи ефективний контроль за екологічними стандартами й запобігаючи ввезенню неякісної продукції на територію України», — йдеться у повідомленні.

Представники митниці зазначають, що такі навчальні ініціативи — важливий крок у покращенні якості митного контролю. «Попереду ще багато цікавих нововведень», — додали в Енергетичці.

Як повідомляв enkorr, у вересні на базі Енергетичної митниці відбувся «круглий стіл» з учасниками ринку, присвячений питанням особливостей ціноутворення на ринку нафтопродуктів, вимогам митниці до перевірки правильності визначення митної вартості й контролю за базою оподаткування.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти