У початок

Запаси сирої нафти в США скоротилися на 6 млн барелів — EIA

Запаси сирої нафти в США за тиждень, що закінчився в 11 серпня, без урахування стратегічних запасів нафти, зменшилися на 6,0 млн барелів порівняно з попереднім тижнем, згідно з даними Управління енергетичної інформації США.

У звіті EIA зазначено, що запаси сирої нафти в США становлять 439,7 млн барелів, що приблизно на 1% нижче від середнього 5-річного значення для цієї пори року.

EIA повідомило, що загальні запаси автомобільного бензину знизилися на 300 тис. барелів порівняно з минулим тижнем і приблизно на 6% нижче від середнього показника за 5 років для цієї пори року. Минулого тижня запаси готового бензину зменшилися, а запаси компонентів змішування зросли. Запаси дистилятного палива зросли на 300 тис. барелів і приблизно на 16% нижче від середнього 5-річного значення для цієї пори року.

Запаси пропан-пропілену зросли на 700 тис. барелів і на 21% перевищили середній показник за 5 років для цієї пори року, повідомляє EIA.

Переробка на нафтопереробних заводах США в середньому становила 16,7 млн барелів на день за тиждень, що закінчився 11 серпня, це на 166 тис. барелів на день (б/д) більше, ніж середній показник за попередній тиждень. Рівень завантаження потужностей НПЗ становив 94,7%.

Виробництво бензину скоротилося в середньому на 9,6 млн б/д. Видобуток дистилятного палива знизився в середньому на 4,7 млн б/д.

Середній обсяг імпорту сирої нафти в США склав 7,2 млн б/д, що на 476 тис. б/д більше, ніж попереднього тижня. За останні 4 тижні імпорт сирої нафти становив у середньому 6,7 млн б/д, що на 4,1% більше, ніж за аналогічний період торік. Загальний імпорт автомобільного бензину становив у середньому 586 тис. б/д. Імпорт дистилятного палива становив у середньому 129 тис. б/д.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти