У початок

За 2023 рік ОККО встановила 23 нові газові модулі

Мережа АЗК ОККО упродовж минулого року встановила 23 газові модулі, довівши загальну кількість обладнаних такими модулями автозаправних комплексів до 330-ти. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Мережа ОККО продовжує розвивати інфраструктуру для заправки скрапленим газом на своїх АЗК. Станом на кінець 2023 року уже 330 автозаправних комплексів компанії із 404-х мали у своєму складі газові модулі. 23 із них було встановлено саме торік», – йдеться у прес-релізі.

Крім того, ще два модулі у Херсонській області (біля Чорнобаївки і Посад-Покровського) відновлено після пошкоджень, завданих бойовими діями, про що enkorr повідомляв раніше. Загалом за 2023 рік ОККО інвестувала у відкриття й відновлення газових модулів 57,5 млн грн, зазначають у компанії.

Зокрема по 5 нових пунктів реалізації скрапленого газу з’явилися торік у мережі ОККО у Хмельницькій і Вінницькій областях, 4 – на Закарпатті, 2 – у Львівській області. По одному новому газовому модулю відкрилося в Одесі, Івано-Франківську, Луцьку, Кропивницькому, Чернігові, Бучачі (Тернопільська обл.) й Первомайську (Миколаївська обл.).

Перелік усіх АЗК мережі, де є можливість заправити автогаз, можна переглянути на інтерактивній мапі або у чат-боті ОККО.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти