У початок

Мережа ОККО відновила АЗК поблизу Чорнобаївки (фото)

На Херсонщині відновив роботу ще один автозаправний комплекс ОККО – на автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (М-14) у Білозерському районі. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«13 червня у Херсонській області відновив роботу ще один АЗК мережі ОККО. На цей раз – на автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (М-14), у Білозерському районі поблизу села Чорнобаївка», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, у період тимчасової окупації комплекс зазнав значних пошкоджень, а його майно й обладнання було розграбовано, тож ремонтно-відновлювальні роботи тривали кілька місяців. Зараз АЗК уже працює у звичному форматі. Тут є дві двосторонні колонки для заправки бензином і ДП, а також газовий модуль. Крім того, клієнти можуть замовити їжу у кафе й придбати необхідні товари в магазині.  

«Це вже 5 АЗК ОККО в області, роботу якого відновлено з листопада 2022 року, коли Херсон було звільнено від російських загарбників. Зараз компанія веде ремонтні роботу на ще одному АЗК в регіоні – у селі Степанівці поблизу Херсона», – кажуть у прес-службі. 

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти