У початок

Orlen придбав 17 АЗС у Німеччині

Компанія Orlen Deutschland придбала у OMV 17 автозаправних точок самообслуговування в Німеччині, повідомляє WNP. Протягом наступних двох років кількість станцій для зарядки електромобілів збільшиться до понад 430 на автозаправних станціях Orlen у Німеччині.

PKN Orlen вказала, що кількість АЗС, якими керує Orlen Deutschland у Німеччині, наразі перевищує 600.

Компанія повідомила на початку червня, що придбала ще 17 точок самообслуговування у австрійської компанії OMV у таких федеральних землях: Баварія (13 локацій), Баден-Вюртемберг (3) і Гессен (1). Кожна з них пройде ребрендинг і працюватиме під брендом Orlen express. Раніше Orlen Deutschland купив 56 АЗС OMV Deutschland GmbH в Тюрінгії й Саксонії.

У PKN Orlen нагадали, що до 2030 року планують запустити загалом 3,5 тис. АЗС на всіх роздрібних ринках, де присутня компанія.

«Це на 400 пунктів більше, ніж раніше, нові станції будуються переважно за кордоном, зокрема в Німеччині», — повідомили в Orlen.

Компанія зазначила, що Німеччина також є одним із ринків, де планується «інтенсивно розвивати електрозарядні пункти».

«Згідно з оновленою стратегією Orlen 2030, компанія планує мати 10 тис. зарядних пристроїв до кінця десятиліття, в основному в Польщі, Чехії й Німеччині. Лише протягом наступних двох років кількість зарядних станцій у Німеччині збільшиться до понад 430», — повідомили в Orlen.

Orlen Deutschland має станції в Німеччині під брендами Star і Orlen. Працює там з 2003 року.

PKN Orlen повідомляє, що на цю мить володіє 3 000 АЗС на 5 ринках регіону (у Литві, Угорщині, Словаччині, Чехії й Німеччині – PAP)) і 2 300 закладами громадського харчування. Компанія наголошує, що обслуговує понад 15 млн клієнтів на ринку роздрібної торгівлі паливом у регіоні. Загалом Orlen володіє 7 нафтопереробними заводами, розташованими в Польщі, Чехії й Литві.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти