У початок

Благодійність: WOG передав силам тероборони понад мільйон хімічних грілок

Мережа АЗК WOG передала військовим Сил територіальної оборони ЗСУ понад 1 млн хімічних грілок. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Військові, що захищають Україну на передовій, мають досить обмежені можливості зігрітися у холодну пору року. Розуміючи цю потребу, мережа АЗК WOG у співпраці з Благодійним фондом «+380» у межах проєкту «Зігріємо всюди, де наші люди» закупила й передала Силам територіальної оборони Збройних Сил України понад 1 млн хімічних грілок», – йдеться у прес-релізі компанії.

Як зазначається, це чи не найбільше разове благодійне постачання хімічних грілок для Сил оборони.

Захисники отримають два види грілок: пару хімічних грілок для рук або пару грілок-устілок для взуття. Їхня робоча температура – до 45-60°C, яка зберігатиметься й зігріватиме захисників до 8 годин. Такі грілки можна покласти у взуття, щоб ноги були в теплі, рукавиці, кишені тощо.

Зі слів начальника логістики, заступника командувача Сил ТрО ЗСУ полковника Вололимира Сахневича, більшість військовослужбовців наразі перебувають у взводних опорних пунктах (ВОП) і ротних опорних пунктах (РОП). «Ці місця важко обладнати буржуйками й іншими засобами обігріву. А хімічні грілки дають змогу військовим бодай мінімально зігрітися і, що надзвичайно важливо, запобігти переохолодженню», – каже Сахневич.

«Ми хотіли передати ці грілки як подарунок до різдвяно-новорічних свят, та завадила ситуація на кордоні. Та вже найближчими днями воїни отримають таку необхідну підтримку. Набори хімічних грілок будуть розподілені між підрозділами ТрО», – підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG. 

Сприяння в організації оперативної логістики з прийому й відвантаженню гуманітарного вантажу надала Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Євровектор».

Як повідомляв enkorr раніше, WOG передав військовим уже дві партії FPV-дронів.

Видання також писало, що у межах проєкту «Дорога добра» мережа АЗК WOG передала обладнання трьом лікарням, які рятують поранених дітей.  

Нагадаємо, що у межах проєкту «Добропаливо» мережа АЗК WOG зібрала майже 14,1 млн грн на пальне для волонтерів. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти