У початок

Благодійність: WOG зібрав понад 14 млн грн на пальне для волонтерів

У межах проєкту «Добропаливо» від WOG з Visa зібрали майже 14,1 млн грн на пальне для волонтерів. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК WOG.

«Добропаливо, еквівалентне 14 090 435 грн, отримають волонтери благодійного фонду «Життєлюб», проєкту мобільних бригад первинної медицини гуманітарного напряму фонду Сергія Притули й проєкту «Птахи» від Благодійного фонду «Відчуй» у межах однойменної акції. Цей безпрецедентний обсяг пального дасть їм можливість бути мобільними і доставляти на деокуповані й прифронтові території критично необхідні товари, послуги й медикаменти», – зазначають у компанії.

Нагадаємо, проєкт «Добропаливо» WOG спільно з Visa реалізовують другий рік поспіль. Цьогоріч він тривав з 1 листопада до 18 грудня. Кожен клієнт WOG мав змогу долучитися до нього і «підвісити» для волонтерів будь-яку кількість пального. Всі благодійні літри, за які було сплачено карткою Visa, автоматично подвоювалися.

«Сьогодні часто чуємо, що донатів стає все менше, але результати цієї ініціативи показали, що українці й досі єднаються задля підтримки у надважливих ситуаціях. Так, до підтримки волонтерів долучилися понад 155 тис. українців, які задонатили майже втричі більше «добролітрів», ніж торік. Вони «підвішували» від кількох до 300 л «Добропалива», – каже директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

З його слів, майже 100 клієнтів задонатили від 50 до 100 л пального одним чеком, а більш ніж 30 чоловік придбали для волонтерів понад 100 л пального. «Такі люди мотивували персонал АЗК, який також зробив чималий внесок у результати проєкту. Наші оператори не втомлювалися розповідати й дякувати гостям за «Добропаливо», таким чином залучаючи їх до ініціативи», – підкреслив Карлінський.

Як повідомляв enkorr раніше, торік автоспільнота разом з організаторами «Добропалива» акумулювали майже 4,9 млн грн, еквівалентних 120 тис. л пального різних типів для фонду «Життєлюб». Цього пального вистачило на 12 місяців, упродовж яких волонтери фонду могли здійснювати гуманітарні й евакуаційні поїздки у прифронтові регіони. Це дало їм змогу зробити виїзди у 90 населених пунктів, щоб доставити 800 тонн гуманітарної допомоги. Завдяки цьому майже 82 тис. українців із прифронтових і деокупованих територій отримали продукти харчування, воду й інші речі першої необхідності, а 12 медзакладів – ліки і витратні матеріали.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти