У початок

З лютого «Укрнафта» реалізовуватиме «арктику»

Арктичний дизель з’явиться на АЗС «Укрнафти» вже з 1 лютого. Про це повідомив директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці у мережі Facebook.  

Як сказано у дописі, з 1 лютого на всіх АЗК компанії замість звичайного зимового продаватиметься арктичне дизельне пальне, що гарантує стабільну роботу двигуна за температур до -33С°.

«З початку зими на заправках мережі продається пальне зимових марок, що забезпечує швидкий запуск двигуна в холодну пору року. Та ми хочемо, щоб ваші автомобілі працювали навіть у найлютіші морози», – написав Корецький, додавши, що таке ДП завдяки своїм компонентам залишає паливну систему чистою від нагару, що збільшує ресурс двигуна автомобіля.

«Ви можете заправитися якісним арктичним пальним на наших АЗК за 50,5 грн/літр, тобто за стільки ж, як витрачали на звичайний зимовий дизель на «Укрнафті» раніше. А збережені кошти краще витратити на донат для ЗСУ», – підсумував очільник компанії.

Як повідомляв enkorr, 7 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила рішення про примусове відчуження у власність держави акцій ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта».

Після цього у ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» було змінено склад наглядових рад. Пізніше стало відомо, що «Укрнафту» й «Укртатнафту» очолив Сергій Корецький.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти