У початок

Yaskrava передала водіям Uber понад 40 тис. л пального

Програма лояльності Yaskrava, що інтегрована одразу у водійський додаток Uber, від початку війни закупила понад 40 тис. літрів пального й безкоштовно передала його водіям. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що щотижня компанія купує 5 тис. літрів пального й безкоштовно надає його найактивнішим водіям сервісу перевезень. Підтримкою партнера скористалися уже понад 1000 водіїв Uber в Україні.

«Усі наші зусилля були б неможливі без паливного партнера — мережі АЗК WOG. Незважаючи на складнощі, WOG відповідає статусу надійного паливного партнера й підтверджує свій слоган «Всюди, де люди». Окрім можливості пріоритетної першочергової заправки автомобілів служб критичної інфраструктури, мережа АЗК WOG виконує всі свої партнерські зобов’язання з Yaskrava», — каже Людмила Білич, СЕО компанії Yaskrava.

На сьогодні служба перевезень Uber працює у 9 містах України.

Yaskrava — це програма лояльності для водіїв, що інтегрована одразу у водійський додаток Uber. Знижки на пальне й фінансування автомобілів для спільноти Uber — основні види діяльності компанії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти