У початок

На Київщині запрацювала четверта з пошкоджених ворогом ГРС

Оператор ГТС України (ОГТСУ) відновив роботу газорозподільної станції (ГРС) на території Київської області, яка забезпечує транспортування газу до села Залісся й прилеглих населених пунктів. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ОГТСУ.

«Таким чином, фахівці компанії повернули в роботу останню з чотирьох газорозподільних станцій, що були відключені в середині березня через пошкодження газотранспортної інфраструктури у Київській області внаслідок ворожих обстрілів», – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що після перевірки й ремонту газорозподільних мереж, які провело АТ «Київоблгаз» на звільнених від окупантів територіях, працівники Боярського ЛВУМГ по черзі запустили в роботу всі чотири ГРС і відновили транспортування газу для жителів Семиполків, Великої Димерки, Димера, Залісся й прилеглих населених пунктів.

Як повідомляв enkorr, наразі зупиненими через військові дії лишаються 38 з 1 395 ГРС у шести регіонах України. Ремонтні бригади ОГТСУ працюють над відновленням газотранспортної інфраструктури й газопостачання жителям населених пунктів, які живляться від цих ГРС.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти