У початок

WOG зібрав 2 млн грн на допомогу дітям загиблих захисників

Клієнти мережі АЗК WOG і партнери в межах проєкту «Добробонуси» передали 2 млн грн на допомогу дітям загиблих захисників. Про це повідомляється на сайті компанії.

«За місяць у межах проєкту «Добробонуси», який реалізовувала мережа АЗК WOG, спільнота PRIDE і благодійний фонд «Соборна Україна», зібрали 2 млн грн. Кошти буде спрямовано на підтримку дітей загиблих захисників і захисниць», – йдеться у повідомленні. 

Як зазначають у компанії, клієнти WOG долучалися до ініціативи й на власний розсуд спрямовували на проєкт «Добробонуси» бонуси, накопичені на їхніх рахунках PRIDE. Кожен клієнтський донат був подвоєний учасниками CEO Club Ukraine. 

WOG конвертував усі перераховані бонуси в гривні й спрямував їх до БФ «Соборна Україна», який і розподілить кошти на адресну підтримку дітей загиблих воїнів, якими опікується. Станом на лютий під патронатом фонду 158 родин, а це 218 дітей. Йдеться про щомісячні фінансові виплати, психологічну реабілітацію й освітні програми.  

«Ми вдячні всім учасникам спільноти PRIDE, які підтримали дітей захисників, котрі поклали життя за наше сьогодення й майбутнє. Завдяки синергії з СЕО Club Ukraine кожен ваш донат мав подвійну силу. Ми вкотре переконалися, що навіть у складні часи українці, бізнес і фонди об’єднуються, якщо потрібна допомога тим, хто справді цього потребує», – зазначив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Підтримка проєкту «Добробонуси» — це не просто допомога дітям наших захисників, а й внесок у формування нового покоління українців. Це найменше, що кожен з нас зміг зробити на знак вдячності тим, хто віддав своє життя, захищаючи нас та нашу країну, кажуть у WOG.

Як повідомляв enkorr раніше, мережа АЗК WOG у межах проєкту «Добробонуси» збирала 1,7 млн грн для придбання пожежного автомобіля для ГУ ДСНС у Херсоні.

Видання писало й про те, що WOG передав військовим Сил територіальної оборони ЗСУ понад 1 млн хімічних грілок, а також уже дві партії FPV-дронів для фронту.

Ми повідомляли і про те, що у межах проєкту «Дорога добра» мережа АЗК WOG передала обладнання трьом лікарням, які рятують поранених дітей.  

Нагадаємо, що у межах проєкту «Добропаливо» мережа АЗК WOG зібрала майже 14,1 млн грн на пальне для волонтерів. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти