У початок

WOG відкрив чергову АЗС після реновації (фото)

Наприкінці лютого мережа WOG відкрила оновлений автозаправний комплекс, який розташований в с. Нова Романівка на Житомирському шосе, 31 (Житомирська обл., Звягільський р-н), повідомляє прес-служба мережі.

«Це вже четвертий кардинально оновлений АЗК від початку повномасштабної війни», — зазначили у компанії.

Там розповіли, що оновлення торкнулися всіх зон АЗК. Зокрема було встановлено нові паливороздавальні колонки, докорінних змін зазнали торгівельна зала і зона кафе, а також змінено розміщення кавомашин — їх тепер розташовано на спеціальному кавовому острові.

«На оновленому АЗК також запроваджено безбар'єрний простір: при вході на заправку встановлено тактильну плитку, всередині об'єкта відсутні пороги, облаштовано окрему вбиральню для людей з інвалідністю і матерів з немовлятами», — додали у WOG.

Як повідомляв enkorr, восени минулого року мережа АЗК WOG відкрила свою станцію після капітальної реновації у місті Тячеві на Закарпатті. До цього відкрила свій найбільший автозаправний комплекс у селі Глибочиці в Житомирській області, вартість якого учасники ринку оцінюють у $5-9 млн.

За наявними даними, 2024 року WOG продовжить активну інвестиційну програму.

Довідка enkorr

Мережа WOG нараховує 371 АЗК. Вона є четвертою за кількістю АЗС на паливному ринку після групи «Приват» (ANP, Авіас), «Укрнафти» й OKKO і другою за обсягами роздрібної реалізації – близько 75 тис. т на місяць. Бенефіціарами WOG є народний депутат Степан Івахів і Сергій Лагур.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти