У початок

WOG спільно з UNIMOT постачають в Україну дизпальне з США

Мережа АЗК WOG спільно з польською компанією UNIMOT налагодила постачання дизельного пального з США. Про це мережа повідомила у своєму прес-релізі, який є у розпорядженні enkorr.

«Мережа АЗК WOG спільно з польським партнером UNIMOT Paliwa Sp. z o.o. налагодили постачання дизельного пального, що виробляється у США на заводі компанії Marathon Petroleum Co. Наприкінці липня до України було імпортовано партію із 38 тис. тонн пального, яке із серпня доступне українським водіям», – повідомляє прес-служба WOG.

Як зазначають у компанії, перші пробні партії дизелю американського виробництва було завезено в Україну ще 2022 року. Наразі ж WOG відпрацював надійний ланцюг постачання пального зі Сполучених Штатів Америки.

«Забезпечувати нашим клієнтам змогу заправляти авто пальним найвищої якості й гарантувати, що його не вироблено з нафти країни-агресора, – наш пріоритет і обов’язок перед суспільством», – підкреслив директор з маркетингу мережі АЗК Геннадій Карлінський.

Як раніше повідомляв enkorr, компанія «Унімот Україна», дочірня структура польської Unimot, почала роботу на гуртовому ринку України. Підприємство зокрема почало реалізацію ДП за гривні на західному кордоні країни.

Нагадаємо, що група Unimot налагодила постачання американського ДП і підписала довгий контракт з Marathon Petroleum. Партія відвантажується з США на термінал Гульфхавн у Данії, де розливається на дрібніші судна, які потім зливаються у Гдині.

Також нагадаємо, перша партія дизельного пального виробництва США надійшла в Україну на початку лютого 2023 року. Імпортером була компанія «Укрпалетсистем» (UPG).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти