У початок

Unimot вийшов на внутрішній ринок України

Компанія «Унімот Україна», дочірня структура польської Unimot, почала роботу на гуртовому ринку України. Підприємство зокрема почало реалізацію ДП за гривні на західному кордоні країни. Про це enkorr повідомили у компанії.

«Логістика: з вагонів в авто на «сухом порту», станція Мостиська II», — розповіли в Unimot.

Згідно з інформацію у створеному telegram-каналі, на сьогодні компанія пропонує ДП виробництва Marathon Petroleum CO (США), густина 840,2 кг/м3. Станом на 24 липня ціна на умовах самовивозу складає 49 000 грн/т.

Зі слів співрозмовника, пальне транспортується в Україну напряму з порта «Гдиня», через який воно заходить у Польщу. «Також лишилася реалізація самовивозом з баз у Польщі. Це Ясло, Воля-Жендинска, Малашевиче, Радзенкув. Окрім дизпального, там доступні бензини. Й зокрема безспиртові А-95 й А-98», — сказали в компанії.

У середньостроковій перспективі в Україні буде доступне лише дизпальне. «Хочемо спочатку довести до ідеалу дизпальне, можливо, масштабувати за рахунок нових базисів відвантаження і потім думати про решту продуктів», — повідомили в Unimot.

Нагадаємо, що група Unimot налагодила постачання американського ДП і підписала довгий контракт з Marathon Petroleum. Партія відвантажується з США на термінал Гульфхавн в Данії, де розливається на дрібніші судна, які потім зливаються у Гдині.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти