У початок

Ще більше американського: Unimot привезла чергову партію дизпального з США

Група Unimot продовжує постачати дизельне паливо американського виробництва, про це enkorr повідомили у прес-службі групи. Цього разу компанія придбала партію продукту обсягом 70 тис. тонн, які прибули на борту танкера Torm Sofia на перевантажувальний термінал Gulfhavn у Данії.

За даними enkorr, 24 травня танкер вирушив з терміналу Marathon Refinery у Гаривіллі, а 11 червня дістався до берегів Данії. Також відомо, що танкер Astina, який отримав першу партію дизпального від Torm Sofia, 15 червня розвантажився у Гдині.

«У рамках нашої стратегії ми використовуємо менші танкери для перевантаження вантажів із великих суден, які через глибину розвантажувального терміналу в Гдині не можуть прийти безпосередньо до цього порту. Завдяки терміналу в Гульфхавні, який забезпечує пряму перевалку з судна на судно, ми можемо здійснювати цей процес ефективно», — повідомили в Unimot.

Нагадаємо, що це вже третє постачання дизпального з США на адресу Unimot цього року. У лютому й травні до терміналу в Гдині надходили танкери Eldia й Pacific Onyx, кожен з них привіз по 38 тис. тонн продукту.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти