У початок

WOG побудує два нових АЗК наступного року

Також є російською мовою

У планах компанії WOG на 2022 рік – будівництво двох нових автозаправних комплексів. Про це enkorr повідомили в прес-службі компанії.

«У наших планах на наступний рік – побудувати два нові сучасні автозаправні комплекси, – сказали у прес-службі. – На даному етапі триває процес модернізації кількох АЗК, але його поки що не завершено».

Інформацію про те, де буде побудовано нові комплекси та який обсяг інвестицій заплановано на ці цілі, у компанії поки що не оприлюднюють. Як зазначили у прес-службі, вони готові будуть говорити про це за кілька місяців.

Раніше повідомлялося, що мережа АЗС WOG взяла в оренду як мінімум три АЗК, що належать мережі Glusco: два – у Києві (пр. С. Бандери та пр. В. Лобановського) й один – у Харкові. А найближчим часом WOG почне працювати у с. Гореничі (Стоянка), Херсоні (Автовокзал), Києві (вул. Бажана, вул. Глушкова), у Бучі й Калинівці.

Нагадаємо, WOG запустила акцію «WOGонь» для учасників її бонусної програми, головний приз якої – кросовер Opel Mokka.

Довідка enkorr

Мережа автозаправних комплексів WOG налічує близько 500 об'єктів у всіх областях України. Компанія імпортує пальне з Румунії, Ізраїлю, Греції, Литви, Польщі, Білорусі й інших країн.

WOG активно розвиває супутні сервіси і послуги, зокрема мережу WOG CAFE та WOG MARKET. Власники мережі WOG – Степан Івахів, Сергій Лагур, Софія Єремеєва і Роман Єремеєв.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти